Naslovna Društvo NOVA ŠKODA SUPERB. ŠTA JE VAMA VAŽNO?

NOVA ŠKODA SUPERB. ŠTA JE VAMA VAŽNO?

212
0
PODELI

Nova unapređena verzija ŠKODA SUPERB je stigla u Niš. Redizajniran model pametno kombinuje komfor i praktičnu svakodnevnu upotrebu.

Ime brenda koje je podvučeno elegantnom hromiranom lajsnom daje modelu snažan i elegatniji izgled. Jedna od prednosti koji sam model nudi jeste podesivi Virtual Cockpit sa pet varijanuti prikata na ekranu. Podaci o vožnji, navigaciji, mediji i telefon prikazani su na ekranu veličine 10.02”.

Ono što model ŠKODA SPERB izvaja od ostalih u svojoj klasi jeste prtljažnjik veličine 625 litara, a koji se obaranjem sedišta povećava na 1,760 litara. Ukoliko se posmatra komfort nove ŠKODA SUPERB, unapređeni KESSY kontrolna jedinica prepoznaje ključ i automatski otključava vozila kada dodirnete
brave vrata ili prtljažnika.

Dodatnu bezbednost za novu ŠKODA SUPERB obezbeđuje cela paleta sistema asistencije, kao što su Front Assist, sistem koji upozorava na udare, a u slučaju kada nije moguće izbeći sudar, aktivira kočnice, kako bi se posledice smanjile što više, i Side Assist sa dometom od 70 m.

Mesto za kišobran u prednjim vratima koji je vodootporan, držač za flaše koji je dizaniran da drži dno standardne flašice od 0.5 litara tako da je možete sami otvoriti tokom vožnje kao i džepovi na bokovima prednjih sedišta u kojih se može smestiti sitnice kao što je punjač za telefon ili mobilni telefon su samo
neka od Simply Clever rešenja.

Dođite u ovlašćeni salon ŠKODA automobila AUTOČAČAK i pogledajte sve ŠKODA modele. Salon se nalazi na Vizantijskom bulevaru bb, a sve informacije možete dobiti na brojtelefona 018/514-448. Čekamo vas!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde