Naslovna Društvo Tretman suzbijanja komaraca sledeće nedelje na više lokacija u gradu

Tretman suzbijanja komaraca sledeće nedelje na više lokacija u gradu

117
0
PODELI

Šesti tretman suzbijanja odraslih komaraca obaviće se 18.09. i 19.09.2019. godine na više lokacija u Nišu.  Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

U toku srede, 18-og septembra suzbijanje će se vršiti na sledećim lokacijama:

Od 05:30-09:00 časova ujutru -Na teritoriji GO Medijana:parkovi Sveti Sava,Čair,na Trgu K. Aleksandra,u ulicama Nikole Pašića,Obilićev venac i Jovana Ristića,stari park pored Nišave,zeleni deo između Gabrovačke reke i tržnog centra „Roda“,uređeni deo Keja Nišave od Kamenog do mosta Mladosti,delove pored reke sa gustom vegetacijom , dvorišta Saborne crkve i crkve sv.Tri Jerarha u Brzom Brodu i površine oko lokacije planirane za izgradnju hrama Sv.Vasilija Ostroškog.
Na teritoriji GO Niška Banja:centralni park u Niškoj Banji i drvored na šetalištu,park ispred hotela Zelengora i šetačke staze iznad hotela i dvorište hrama „sv. Vrača Kozme i Damjana“ u naselju Nikola Tesla.

Od 17:00-20:00 časova uveče – Na teritoriji GO Palilula: spomen park Bubanj,park kod Železničke stanice i preko puta,park Šumice, potez oko Starog groblja, dvorište Svetinikolske crkve,delovi sa gustom vegetacijom na gradskim grobljima i naselja Milka Protić,Delijski Vis i 9.maj i drvoredi u ulicama Stanoja Bunuševca,Ljubomira Nikolića,Bulevar Šabana Bajramovića,Gabrovačka reka,Gabrovački put,Marina Držića,Višegradska,Zetska i Generala Šturma,deo grada na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjski heroji,zeleni deo između Božidarčeve i Njegoševe i travnate površine duž Čairske ulice.

U toku četrvtka, 19-og septembra suzbijanje će se vršiti na sledećim lokacijama:

od 05:30 do 09:00 časova ujutru-Na teritoriji GO Crveni Krst:parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta , uređeni deo Keja Nišave od Kamenog mosta do mosta Mladosti,naseljeŠljaka i Bulevar Nikole Tesle –akademsko naselje Stevan Sinđelić,12.februar bedem i Sarajevska ulica
Na teritoriji GO Pantelej:izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu,kod Vrežinskog bazena,sprudište kod vodozahvata JKP Naissus, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“,dvorište doma učenika u ul.Kosovke devojke,uređeni deo Keja Nišave od mosta Mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredi u ulicama II Proleterske brigade,Knjaževačka,Pantelejska,Kosovke devojke,Vase Pelagića,Somborski bulevar i Bulevar Medijana

Od 17:00-20:00 časova uveče-Na teritoriji GO Medijana:drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića,7.juli,Bulevar dr Zorana Đinđića,Jovana Ristića,Vožda Karađorđa,Stevana Prvovenčanog,Ćirila i Metodija,Trg 14.oktobar,Trg Pavla Stojkovića,Prijezdina,Hajduk Veljkova,Ratka Vukičevića,Vizantijski Bulevar,Dragiše Cvetkovića,Sremska,Majakovskog,Nikole Pašića,Nade Tomić,Branka Krsmanovića,Pariske komune,Nikole Kopernika,Blagoja Parovića i Narodnih heroja

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde