Naslovna Društvo Međunarodne konferencije MIEL 2019 od 16. septembra na Elektronskom fakultetu

Međunarodne konferencije MIEL 2019 od 16. septembra na Elektronskom fakultetu

130
0
PODELI

Ogranak SANU u Nišu organizuje 31. Međunarodnu konferenciju o mikroelektronici – MIEL 2019, koja će biti održana od 16. do 18. septembra na Univerzitetu u Nišu i na Elektronskom fakultetu u Nišu.

Registracija učesnika zakazana je za 16. septembar od 10 sati, prva sednica planirana je za 13 sati u Multimedijalnoj sali Univerziteta u Nišu, a svečano otvaranje za 18 sati u Svečanoj sali Univerziteta u Nišu.

Na konferenciji će najpre biti održan Minikolokvijum pod nazivom “Nano-and Flexible-Electronics”, u okviru koga će biti prezentovano 6 radova eminentnih svetskih naučnika u oblasti mikro- i nano-elektronike, a, kao gost SANU, u radu Minikolokvijuma učestvovaće ugledni profesor Siegfried Selberherr, Technical University of Vienna, Austria, počasni doktor Univerziteta u Nišu, koji će održati predavanje na temu “CMOS-Compatible Gas Sensors”  od 17 sati.

Konferencija pokriva široke oblasti mikro- i nano-elektronike, sa posebnim akcentom na najnovija istraživanja na polju fizike, tehnologije i karakterizacije mikro- i nano-elektronskih komponenata i sistema, kao i na polju projektovanja i testiranja elektronskih kola i sistema.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde