Naslovna Sve vesti Dimitrovgrad Vladimir Milović: Očekujemo spektakularan koncert Lepe Brene u Dimitrovgradu

Vladimir Milović: Očekujemo spektakularan koncert Lepe Brene u Dimitrovgradu

193
0
PODELI

Povodom koncerta Lepe Brene, koji će biti održan 21. septembra u 21:00 sat na stadionu u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu, Vladimir Milović, direktor i vlasnik agencije „Alternativna kulturna mreža“ iz Niša koja organizuje događaj, obratio se medijima.

Vladimir Milović, direktor i vlasnik agencije „Alternativna kulturna mreža“

Na konferenciji za novinare, Milović je pored detaljnog opisa tehničkih pojedinosti vezanih za organizaciju koncerta, izneo podatke o prodajnim mestima i ceni karata. On je naveo da je prodaja karata u Bugarskoj počela 19. avgusta, dok će u Srbiji ulaznice za koncert biti puštene u prodaju 26. avgusta. Milović je kazao da se karte mogu kupiti na sajtovima eventim.bg i tickets.rs, kao i na svim OMV benzinskim stanicama u celoj Srbiji. Cena za parter iznosi 15 leva odnosno 890 dinara, dok će cena za šest karata u Fan pit zoni iznositi 150 leva ili 8.900 dinara. Karte za tribine na stadionu prodavaće se po ceni od 20 leva za bugarsko i 1.200 dinara za srpsko tržište.

On je rekao da će predstojeći događaj biti klasičan komercijalni koncert, koji opštinu Dimitrovgrad neće koštati ništa i dodao da očekuje velike benefite kako za promociju same opštine tako i za ugostiteljstvo, turizam i trgovinu ovog kraja, a ujedno se zahvalio Vasilu Andrejevu, direktoru STC-a i Vladici Dimitrovu, predsedniku opštine na podršci u organizaciji događaja.

Milović očekuje da na koncertu pored publike iz Dimitrovgrada, Pirota Niša i drugih gradova iz Srbije, prisustvuje i više hiljada Breninih fanova iz susedne Bugarske. On je naglasio da je njegovo dosadašnje iskustvo sa bugarskom publikom vrlo pozitivno, kao i da nikada nije bilo problema kada su oni dolazili na koncerte u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde