Naslovna Društvo Više kvarova na vodovodnoj mreži u G. Matejevcu

Više kvarova na vodovodnoj mreži u G. Matejevcu

111
0
PODELI
ilustracija / foto: Naissus

JKP Naissus će danas raditi na vodovodnim kvarovima u Gornjem Matejevcu, Niškoj Banji, Vrtištu i Đerdapskoj ulici. U svim mestima moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

 Gornji Matejevac, više kvarova.

Nastalo je više kvarova na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu, ulica Obilićeva kod trafoa i Kraljevića Marka br. 1. Zbog radova na popravci oštećenja na mreži, moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati za korisnike u delu sela Gornji Matejevac (ulice: Obilićeva, Čegarska, Rajićeva, Vodovodska, Kraljevića Marka).

Selo Vrtište, ulica Sretenjska br. 9.

Voda izbija na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u Sretenjskoj ulici. 

Niška Banja, ulica Ruzveltova prema groblju.

U šahтi se pojavljuje voda, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na zameni prvog ventila biće prekida u vodosnabdevanju do 15 sati u Ruzveltovoj ulici, u delu Niške Banje.

Ulica Đerdapska br. 1.

Voda puni šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju dela Đerdapske ulice, blzu mesta havarije.

Auto-cisterna sa pijaćom vodom za selo Vukmanovo.

JKP“Naissus“obezbeđuje auto-cisternu sa pijaćom vodom za snabdevanje žitelja sela Vukmanovo.

Od četvrtka, 22. avgusta u tržnom centru “Ambasador” voda je proverena i može da se koristi za piće

Od četvrtka 22. avgusta 2019. god.  voda je nakon protokola kontrole provere ponovo sigurna za piće korisnicima u tržnom centru“Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana.

Usled izvođenja radova na rekonstrukciji hotela“Park“ došlo je do oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je proizvelo obustavu vodosnabdevanja i privremeno uključivanje tehničke vode za korisnike u tržnom centru“Ambasador“i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde