Naslovna Društvo Bez vode u Vikend naselju i Gornjoj Vrežini

Bez vode u Vikend naselju i Gornjoj Vrežini

132
0
PODELI

JKP Naissus planira radove u G.Vrežini , Vikend naselju i delu oko crkve i tu se očekuje prekid u vodosnabdevanju zbog radova na popravci kvarova do 15 sati.

Radovi se izvode i u:

Pasi Poljana, ul. 1300 kaplara bb.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke oštećenja na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu naselja Pasi Poljana, ispred stare škole.
Selo Sečanica, radovi na dve lokacije.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje kod mlina i u centru sela. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju sela Sečanica.
Ulica Jug Bogdanova 6a.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Jug Bogdanove, na pomenutoj adresi.

Nakon nastavka radova na rekonstrukciji hotela“Park“ u utorak 13. avgusta došlo je do novog oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je uslovilo ponovno vraćanje u režim snabdevanja korisnika tehničkom vodom u tržnom centru“Ambasador“i zgradi Nišavskog okruga, koja nije za piće.
Nadležna ekipa JKP“Naissus“ interveniše na popravci havarije i sa novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada se predviđa ponovno uključivanje pitke vode i vraćanje sistema redovnog vodosnabdevanja u tržnom centru“Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana. U skladu sa normativima snabdevanje tehničkom vodom će potrajati nekoliko dana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde