Naslovna Sve vesti Niš Đorđe Teodorović novi trener “Želje”

Đorđe Teodorović novi trener “Želje”

86
0
PODELI

RK Železničar dobio je novog trenera. Na klupu “Želje” sledeće sezone sedeće Đorđe Teodorović, stručnjak koji je svoju karijeru pune dve decenije gradio u Norveškoj, radio i u ženskom i u muškom rukometu, bio i trener i direktor, najdublji trag ostavio u Dramenu, pre godinu dana vratio se u srpski rukomet, u matičnu Metaloplastiku.

Sa nekadašnjim dvostrukim šampionom Evrope, Teodorović je prethodne sezone ostvario veliki uspeh, osvojio drugo mesto u srpskom šampionatu i izborio plasman u SEHA ligu, ali nije ostao na klupi Metaloplastike.

“Dugo sam vagao, i sa Đorđem Teodorovićem dogovorio saradnju na godinu dana. Poklopila su nam se razmišljanja, prati ga reputacija velikog radnika, čije ekipe igraju savremeni evropski rukomet, tako da verujem da je on ono što je potrebno „Želji“ u godini stabilizacije na svim nivoima, koja sledi,” istakao je Ljubomir Pavlović, predsednik Upravnog odbora Železničara.

Teodorović će rad sa niškom ekipom početi naredne nedelje, a ne krije veliko zadovoljstvo zbog dolaska u Železničar:

“Ovo je za mene ogroman izazov, kome se neizmerno radujem. Nepotrebno je trošiti reči o tome kolika je tradicija kluba u koji dolazim, sa nadom da ćemo stvoriti jedan pravi rukometni centar u Srbiji.”

Novoizabrani trener se osvrnuo i na sastav niškog tima.

“I prošle godine sam smatrao da je Železničar imao jednu od najboljih ekipa. Jesu otišli Vejin i Sretenović, ali svi ostali nosioci igre su ostali i biće to odlična ekipa sa kojom je pravo zadovoljstvo raditi,” istakao je 47-godišnji trener.

Nišlije očekuju prvi treninzi pod vođstvom novog trenera ali i pripreme koje počinju u hali Čair u ponedeljak.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde