Naslovna Sve vesti Niš Vučić sutra u Nišu- stižu pokloni od Putina

Vučić sutra u Nišu- stižu pokloni od Putina

349
0
PODELI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra u Nišu prikazu 10 oklopno-izviđačkih automobila BRDM 2, dobijenih od Ruske Federacije.

Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić, u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina, načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića i ruskog ambasadora Aleksandra Bocan-Harčenka, prisustvovaće prikazu 10 oklopno-izviđačkih automobila BRDM 2, dobijenih od Ruske Federacije, u kasarni “Mija Stanimirović” u Nišu, 29. jula 2019. godine, sa početkom u 9.30 časova, navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Ministarstva odbrane Republike Srbije.

Vojno-tehnički sporazum, dogovoren između predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, realizuje se precizno i u skladu sa ugovorenim rokovima, stoji u saopštenju Službe za saradnju sa medijima Ministarstva odbrane koje objavljeno juče.
Tako je u Srbiju stiglo i 10 oklopnih vozila pešadije, BRDM 2, sa kompletima rezervnih delova. Prilikom njihovog vazdušnog transporta, od strane ruskog prevoznika, nije bilo nikakvih prepreka i sva tehnika je stigla sigurno i bezbedno uz poštovanje međunarodnih pravila.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde