Naslovna Društvo Obeležavanje pojačanim intezitetom

Obeležavanje pojačanim intezitetom

92
0
PODELI

Povoljni vremenski uslovi, manje saobraćajne gužve u gradu, kao i rekonstrukcija kolovoza gradskih saobraćajnica pogodovali su da se u prethodnom periodu obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije radi pojačanim intenzitetom.

Radnici Službe za signalizaciju, javno osvetljenje i dekoraciju su bili svakodnevno na terenu i svojim angažovanjem doprineli da ulice grada Niša budu obeležene profesionalno i po pravilima struke, uz visok nivo kvaliteta.

Prateći dinamiku rekonstrukcije kolovoza kompletno novom horizontalnom signalizacijom obeležene su ulice Jovana Ristića, Vardarska, Generala Milojka Lešjanina, Kameni most i deo ulice Knjeginje Ljubice, Kej Mike Paligorića, Trg kralja Aleksandra, Trg Pavla Stojkovića, Obilićev venac, Bulevar Nikole Tesle, Pantalejska i deo Jug Bogdanove.

Pored navedenih lokacija, preduzeće je obnovilo signalizaciju na svim saobraćajnicama u Niškoj Banji, Pantelejskoj, Knjaževačkoj, Somborskom Bulevaru, Bulevaru Medijana, Bulevaru Nemanjića, Vojvode Mišića, deo Nišavske, deo Voždove ulice i na Vizantijskom bulevaru, gde se radovi privode kraju.

Takođe, obeleženo je i nekoliko lokalnih saobraćajnica i to u pravcu Gabrovca, Knežice i Malče.

I u narednom periodu JKP „Parking servis“ Niš će nastaviti da radi u interesu građana Niša, kako bi kolovozi, pešački prelazi, BUS stajališta bili lepo vidljivi i pregledni

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde