Naslovna Društvo Kosi se trava na Novom groblju i plevi korov oko grobova

Kosi se trava na Novom groblju i plevi korov oko grobova

94
1
PODELI

Radnici javnih komunalnih preduzeća “Gorica” i “Mediana” počeli su letnju kampanju uređivanja Novog groblja. Tokom ove akcije, čiji je završetak planiran za 20 radnih dana, biće očišćen prostor oko svakog grobnog mesta, pored košenja trave na zelenim površinama.

Kako bi posao bio što pre završen radnicima “Gorice” u pomoć su pritekli i radnici JKP “Mediana” koji su zaduženi za održavanje zelenih površina na groblju širim od tri metra. Oni će radnicima “Gorice” pomoći u uklanjanju korova i oko grobnih mesta na celoj površini groblja.

 

“Naš osnovni posao je da se brinemo o većim javnim zelenim površinama na groblju i kada se dođe na Novo groblje može se videti da su one uređene, kao i glavne saobraćajnice na ovom mestu. Sada, međutim, dajemo ljudstvo i mašine kako bi pomogli “Gorici” da se urede površine između samih grobova”, kaže Dragoslav Pavlović, direktor JKP “Mediana”.

Novo groblje ima više od 400 parcela sa po 90 grobnih mesta, te kako se radi o velikoj površini, u pomoć će priskočiti i grupa Nišlija angažovana na javnim radovima, kako bi se posao završio u planiranom roku.

1 KOMENTAR

  1. Danas sam bio na novom groblju. Stvarno trava se kosi i kosi. Trava viša od jednog metra i pokošena TRIMERIMA leti i zatrpava , prekriva frobna mesta i spomenike, staze izmedju grobova itd. Da li će se ova akcija zadržati samo na košenju, ili će tu pokošenu travu neko i skupiti, inače vlasnicima, zakupcima grobnih mesta sledi debelo padanje u nesvest i grabuljanje i čišćenje ovako pokošene trave.?????

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde