Naslovna Kultura Večeras svečano zatvaranje 12. Međunarodnog studentskog festivala folklora

Večeras svečano zatvaranje 12. Međunarodnog studentskog festivala folklora

110
0
PODELI

Svečanim defileom od 18 sati, a zatim i koncertom od 20:30 časova u Parku Svetog Save, ovogodišnji Međunarodni studentski festival folklora večeras će biti i zvanično zatvoren, a naši učesnici će se uz pesmu i igru pozdraviti sa niškom publikom do narednog susreta.

Od 15. jula Niš je bio u znaku foklora. Na ulicama grada sugrađani svakodnevno sreću folkorce sa različitih krajeva sveta, koje je okupio Međunarodni studentski festival folklora, koji niški SKC organizuje po 12. put.

foto:SKC

Nakon svečanog otvaranja 16. jula, ansambli iz Bugarske, Poljske, Severne Makedonije, Slovenije, Meksika, Indonezije, Rusije i Srbije nastupali su u Vladičinom Hanu, Beloj Palanci, Knjaževcu i Ćupriji.

foto:SKC

Atraktivne igre, šareni, svetlucavi kostimi, poletna muzika, šarenilo i osmesi na sceni – sve to čeka publiku na našem zatvaranju!

Pozivamo sve Nišlije, ljubitelje folkora, da sutra još jednom sa našim folklorcima prošetaju glavnom gradskom ulicom, da se sa njima pozdrave, slikaju, druže i zaigraju, a da zatim, svi zajedno uživamo u onome što su nam pripremili!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde