Naslovna Društvo JKP “Medijana” novim kosilicama u borbi protiv korova

JKP “Medijana” novim kosilicama u borbi protiv korova

129
1
PODELI

Pored redovnih, svakodnevnih aktivnosti koje se sastoje od odvoženja otpada po unapred definisanim reonima, uklanjanja otpada sa javnih površina, čišćenja i pranja ulica i ostalo, JKP Mediana je ovih dana dosta aktivna po pitanju sređivanja zelenila. Kako kažu u JKP „Medijana“ razlog za povećanu aktivnost je  kišna godina  i veći broj dana sa padavinama koje pospešuju bujanje korova i trava.

JKP Mediana je nabavila nove kosačice, tako da sada pored ostale mehanizacije (kosilica) koje poseduje, sektor „Zelenilo“ je efikasniji nego ranijih godina.

“Ove nedelje smo bacili akcenat na sređivanje međublokovskog zelenila,  a naročito u urbanim zonama tako da smo pokosili i uredili međublokovski  prostor u ulici Narodnih heroja, uklonili orezane grane u ulici Branka Krsmanovića. Park prijateljstva je takođe pokošen, a u parku Sveti  Sava uređujemo i  okopavamo zasade ruža, okosili i uredili smo prostor oko košarkaškog i fudbalskog igrališta na Bulevaru pored Nišave. Ovo  su samo neke od lokacija gde smo aktivni. ” Vizantijski bulevar je još jedna od lokacija na kojoj smo ove nedelje radili”  kaže Saša Matić iz JKP Medijana

Sređivan je , kako centar grada, tako i površine u Pasi poljani ,  u saradnji sa građanima, deo poteza kod Suvog dola, u ulici Velikotrnavskoj kod obdaništa

“Ovo je samo jedan mali deo poslova koje Mediana obavlja svakog dana na zadovoljsto naših sugrađana” kaže Saša Matić.

Ove nedelje radilo se mašinsko (autočistilica) i ručno čišćenje trotoara u ulicama Tome Roksndića i Ivana Gundulića .

1 KOMENTAR

  1. Pitanje za gosp. Sašu Matića: Koliko godina nije rezano drveće na Bulevaru Nemanjića na pešačkom delu pored travnjaka od broja 30 do pijace. Grane su pale vrlo nisko, pa ćemo mi prolaznici još malo morati da se savijamp da bismo prošli. Pre nekoliko godina kada je rezano drveća na ovoj lokaciji na strani kolovoza, pitao sam zašto ne seku i grane sa trotoara, dobio sam odgovor da im SMETAJU PARKIRANA VOZILA’??????? čista glupost, neposlovnost i nesposobnost radnika a jhoš više rukovodilaca Mediane.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde