Naslovna Društvo Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš saopštenje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš saopštenje za javnost

223
0
PODELI

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš pozdravlja uspostavljanje 12 novih a-vio-linija od nacionalnog značaja sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ i povratak nacionalnog prevoznika „ErSrbija“, kome će Niš biti i avio-baza.

Dok su pojedini niški opozicioni političari i samozvani građanski aktivisti širili svoju propagandu da je jedini cilj države gašenje avio-saobraćaja iz Niša, mi u Srpskoj naprednoj stranci, zajedno za ogromnom većinom Nišlija, verovali smo da će se razvoj niškog aerodroma nastaviti još brže. Posle godinu dana, pokazalo se da smo bili u pravu jer je sada Niš najveći aerodrom u Srbiji u državnom vlasništvu, u koji je prese-ljeno sedište preduzeća „Aerodromi Srbije“ i koji, na 22 avio-linije ima 47 letova ne-deljno.

Zahvaljujuću predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije pet okruga sa juga centralne Srbije, koje je prethodna vlast označila kao „dolinu gladi“, nalazi se već nekoliko godina u centru razvoja. Primera za to je mnogo – od ulaganja u niški aerodrom i izgradnje oba kraka koridora 10, preko ulaganja u zdravstvene, obrazovne, kulturne i sport-ske ustanove, do zapošljavanja najboljih studenata i brojnih novih radnih mesta i fabrika.

Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš daje punu podršku predsed-niku Vučiću i Vladi Republike Srbije da nastave planirana ulaganja u Niš, Nišavski okrug i ceo jug Srbije i borbu za otvaranje još mnogo novih radnih mesta koja znače život za naše građane.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde