Naslovna Sve vesti Bela Palanka REDSEDNIK OPŠTINE GORAN MILjKOVIĆ DOČEKAO MINISTARKU ZORANU MIHAJLOVIĆ KOJA ĆE DO SUBOTE...

REDSEDNIK OPŠTINE GORAN MILjKOVIĆ DOČEKAO MINISTARKU ZORANU MIHAJLOVIĆ KOJA ĆE DO SUBOTE BORAVITI U BELOJ PALANCI

209
0
PODELI

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović boraviće do subote u Beloj Palanci na istočnom kraku Koridora 10 kako bi svakodnevno prisustvovala izgradnji poslednje deonice autoputa kod Bele Palanke. Ministarku Zoranu Mihajlović dočekao je predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković i poželeo joj dobrodošlicu.

‘’Lokalna samouprava vam stoji na raspolaganju, kao i svi naši resursi, kako bi radni sastanci bili što uspešniji i izgradnja poslednje deonice puta Koridora 10 kod Bele Palanke završena. ‘’- istakao je Miljković koji je rekao da je zajednički rad svih aktera i poseta ministarke najbolji način da se što kvalitetnije privedu kraju radovi na deonici Bancarevo – Crvena Reka. Koridor 10 će omogućiti brži razvoj Bele Palanke i privlačenje investicija a s druge strane i razvoj ostalih privrednih grana, a najviše turizma, rekao je Miljković u razgovoru sa ministarkom.

Ministarka Zorana Mihajlović će imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu, ali i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga i sa državnim i javnim preduzećima iz resora. Predviđeni su sastanci i obilasci deonica istočnog kraka Koridora 10 sa reginalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde