Naslovna Društvo Air Serbia” uvodi 12 novih linija od 15. jula

Air Serbia” uvodi 12 novih linija od 15. jula

356
0
PODELI

Nacionalni avio-prevoznik “Air Serbia” od 15. jula započeće svoje letove ka 12 evropskih destinacija, koje su proglašene linijama od javnog interesa. Prvi let ka Nirbergu je sutra uveče. Ostali letovi će se uvoditi sukcesivno do 4.avgusta.

Novim linijama Niš, uz prethodnih 10, Niš će biti povezan sa 22 grada u Evropi.

Već za dva dana, 17. jula, kako je objavljeno na zvaničnom sajtu aerodroma “Konstantin Veliki” krenuće se sa letom za Frankfurt/Han, a dan ranije, 16. jula, avioni će krenuti za Hanover, Fridrihshafen Od 04. avgusta uvodi se let za Fridrihshafen i Karlsrue, od 3. avgusta.

Ka Austriji do Salcburga letovi kreću od 2. avgusta, let za Rim, takođe, od 2. avgusta i za  Bolonju od 16. jula. Do Budimpešte  letovi kreću od 1. avgusta, ka Švedskoj do Geteborga od 17. jula, Sloveniji za Ljubljanu od 1. avgusta i ka Tivtu u Crnoj Gori od 16. jula.

Sve letove će avio-prevoznik “Air Serbia” obavljati 2 puta nedeljno, dok će ka Tivtu saobraćati tokom letnje sezone 3 puta nedeljno.

Novi letovi koji su uvedeni obradovali su ne samo Nišlije već i turističke poslanike u Nišu. Prema rečima Uroša Parlića, direktora TON-a, ova turistička organizacija se već priprema za promociju Niša na destinacijama do kojih će se leteti.

“Prava promocija grada počeće na jesen, a za sada možemo da radimo internet prezentaciju”, kaže Uroš Parlić.

On dodaje da Niš i inače privlači veliki broj, posebno, stranih tursita kojih je iz godine u godinu sve više.

“Na prvom mestu su po broju poseta Nišu turisti iz Bugarske, ali je zaniljiv podatak da su Grci na drugom mestu, dok je sve više Kineza i turista iz azijskih zemalja koji se interesuju za naš grad i posećuju ga”, naglašava Uroš Parlić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde