Naslovna Društvo KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

139
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 11.07.2019

Ulica Kosovke devojke br. 6. -Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže bez vode do 15 sati biće istoimena ulica.

Ulica Rudnička br. 21.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Rudničke ulice, blizu broja 21.

Selo Suvi Do, Ulica Crnotravska br. 10.

Nastavak radova u Suvom Dolu, u Crnotravskoj ulici, kod broja 10. Zbog ručnog iskopa na popravci oštećenja moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati, u istomenoj ulici.

Ulica Dimitrija Tucovića br. 132, kod kružnog toka.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć kratki prekid vodosnabdevanja u delu ulice Dimitrija Tucovića, kod kružnog toka i ulici Petra Aranđelovića.

Selo Gornji Matejevac, Ulica Prosvetina br. 24.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Ukoliko bude radova na popravci vodovodne mreže u Gornjem Matejevcu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prosvetinoj ulici.

Selo Gornji Matejevac, Ulica Pop Ignjatova br. 52.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Ukoliko bude radova na popravci vodovodne mreže u Gornjem Matejevcu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pop Ignjatovoj ulici.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde