Naslovna Kultura U okviru EXIT-a 2019 Opens Youth Fair dočekuje mlade uz celog sveta

U okviru EXIT-a 2019 Opens Youth Fair dočekuje mlade uz celog sveta

69
0
PODELI

Osmi regionalni Sajam omladinskog turizma – Opens Youth Fair 2019, biće održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 02. i 03. jula, neposredno pred EXIT festival, kada se sprema još jedno spektakularno izdanje muzičkog programa.

Opens Youth Fair 2019 će dočekati mlade iz celog sveta u Novi Sad, ovogodišnju Omladinsku prestonicu Evrope . Posetiocima će biti pružena kompletna šarena slika svega što Novi Sad i region mogu da pruže – od sajamskog dela, pa sve do vrhunskog muzičkog programa.
Početni ritam OPENS YOUTH FAIR-u, 02 jula, na Trgu slobode daće DEE JAY MINYA RAMONE aka D.J. Minja / Batman etc, da bi nakon toga Nisville Youth Orkestra sve prisutne svojom svirkom pozvao na Nišvil Jazz festival.
Duh Jamajke i pozitivne vibracije zavladaće Trgom slobode kada se na binu bude popeo Del Arno bend, a kraj prve večeri biće u znaku žanrovske fuzije Marka Luisa.

Provod uz muziku se nastavlja i drugog dana, 03. jula. Tada će na Trgu bend Plavi ptičić pripremiti publiku za žurku, koju će napraviti Ničim izazvan. Osmo izdanje Opens Youth Fair-a biće završeno elektronskim regionalnim spektaklom Nipplepeople

Dinamiku Trga slobode pratiće i DJ setovi u Katoličkoj porti.

Sajamski program je ove godine posebno atraktivan, jer će posetiocima pružiti priliku da se uz igru, interakciju, zabavu informišu o brojnim omladinskim destinacijama, festivalima,  kao i da osvoje vredne poklone na kvizovima znanja.

Posebno atraktivna biće OPENS zona. Posetioci će imati priliku da vide kako izgleda room escape na točkovima, šta ti sve treba za najbolju letnju fotku za poneti, kakav je Novi  Sad  kroz virtuelnu realnost.

Gosti će posebno uživati u u pravljenju i degustiranju osvežavajućih, bezalkoholnih koktela i animacijama Muzeja iluzija.

Zašto je Novi Sad Evropska prestonica kulture za 2021. godinu moći će da otkriju posetioci ukolikosvrate u novu  kancelariju Fondacije „Novi Sad 2021“.
  

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde