Naslovna Društvo Opština Crveni Krst nagradila najbolje učenike

Opština Crveni Krst nagradila najbolje učenike

245
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 21.06.2019

Za “vukovce”, učenike generacije i sportiste generacije sa teritorije GO Crveni Krst, u prostorijama opštine organizovan je svečani prijem i dodela nagrada.

Ovom prilikom knjigama je nagrađeno 27 “vukovaca”, šet đaka generacije, i tri đaka generacije sa izuzetnim rezultatima u sportu.

“Mislim da je ovaj prijem još jedan korak, i dokaz uspeha, i zbog toga nam je veliku čast što smo ovde, kaže jedna od najboljih učenika, Tara Gavrilović, iz Osnovne škole “Ivo Andrić”.

Planova za budućnost je puno pa se konačni rezultati očekuju s nestrpljenjem. A najbolji su, kako kažu, kroz osnovnoškolski period prošli lagano.

“U Osnovnoj školi nije bilo toliko teško, a inače, u planu mi je da upišem Vojnu gimnaziju i već sam polagao prijemni, sada čekam da vidim konačne rezultate. Nakon toga, želja mi je da upišem Vojnu akademiju i postanem vojno lice”,kaže Aleksa Marinković,iz OŠ “Ivo Andrić”.

Ove godine na teritoriji GO Crveni Krst je oko 3000 đaka, ali nešto manje “vukovaca”, što je prema rečima dr Miroslava Milutinovića, rezultat strožih kriterijuma.

“Našim školarcima poželeli smo, na prvom mestu, dobro zdravlje, dobre rezultate s prijemnog ispita, i da se nakon 27.

juna, provedu i odmore. Dobili su po jednu knjigu o Nikoli Tesli i knjigu s pričama Ive Andrića, da ih pročitaju i napune baterije, kako bi već prvog septembra krenuli u nove pobede”, istakao je predsednik GO Crveni Krst, profsor dr Miroslav Milutinović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde