Naslovna Sve vesti Niš NIŠKI SNS U NOVIM PROSTORIJAMA

NIŠKI SNS U NOVIM PROSTORIJAMA

374
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 20.06.2019

Srpska napredna stranka u Nišu preselila se u nove prostorije u Ulici vojvode Mišića koje su danas i svečano otvorene.

“Prezadovoljan sam uslovima koje smo ovde u Nišu obezbedili za rad stranke i zahvalan sam svima koji su nam pomogli da prostor uredimo na način kako smo to uradili. Sada možemo i bolje i kvalitetnije da radimo i kao stranka organizaciono napravimo jedan veliki korak napred. Posebno mi je drago zbog fotografija koje se nalaze u svakoj prostoriji, a koje ilustruju sve ono što smo kao stranka radili prethodnih nekoliko godina, pre svega što je radio naš predsednik stranke Aleksandar Vučić kao premijer i kao predsednik Republike. To je svedočanstvo nečega što je promenilo Niš i čitav niški region na bolje”, kazao je na otvaranju novih prostorija Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

On je dodao da prethodni prostor nije bio adekvatan za rad stranke.

“Ovde imamo i veću salu za sastanke, ovde su sve prateće prostorije takve da nam omogućavaju da možemo istovremeno da se posvetimo različitim poslovima, da istovremeno mnogi naši organi zasedaju, razgovaraju, planiraju”, dodao je Glišić.

Prema rečima Zvezdana Milovanovića, poverenika Srpske napredne stranke, sa novim prostorijama uvodi se i nova praksa.

“Jednom nedeljno u ovim prostorijama biće držana konferencija za novinare na kojoj će javnost biti upoznata sa događajima u gradu, šta je urađeno ili šta se planira”, kazao je Milovanović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde