Naslovna Društvo AKADEMSKI FOLKLORNI ANSAMBL „ORO“ VEČERAS NASTUPA U DVORIŠTU UNIVERZITETA

AKADEMSKI FOLKLORNI ANSAMBL „ORO“ VEČERAS NASTUPA U DVORIŠTU UNIVERZITETA

90
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 20.06.2019

Večeras, u četvrtak 20.06.2019. u dvorištu Univerziteta, sa početkom u 20 časova, Akademski folklorni ansambl „Oro“ održaće koncert, na kom će se predtaviti naše dečije grupe, škola folklora i pripremni ansambl.

Oni će, na ovaj način, svečano obeležiti kraj još jedne uspešne sezone i publici prikazati šta su to prethodnih meseci radili.

Studentski kulturni centar ponosan je na svoje igrače, počev od onih najmlađih, pa do onih starijih, koji uz ljubav prema pokretu i muzici čuvaju kulturu naše zemlje.

Svi mi zajedno čuvamo i negujemo tradiciju našeg ansambla „Oro“, koja, podsećamo, traje šezdeset godina. Ovo je jedan u nizu koncerata koji u godini velikog jubileja poklanjamo svojim Nišlijama!

Kada je u pitanju naš prvi ansambl, on nastavlja sa radom kako bi se pripremio za predstojeće turneje, koncerte i natupe, kao Međunarodni studentski festival folklora, koji, sigurni smo, svi ljubitelji tradicionalnih igara željno iščekuu.

Pozivamo sve da večeras u 20 sati budu sa našim anasamblom „Oro“ i Velikim narodnim orkestrom SKC-a u dvorištu Univerziteta. Da zajedno uživamo u lepoti naše istorije i tradicije, putujući kroz Srbiju uz zvuke narodnih igara!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde