Naslovna Sve vesti Niš Zamenik gradonačelnika Miloš Banđur podnosi privatnu krivičnu tužbu protiv Branislava Jovanovića

Zamenik gradonačelnika Miloš Banđur podnosi privatnu krivičnu tužbu protiv Branislava Jovanovića

361
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 19.06.2019

Zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur podneo je privatnu krivičnu tužbu pred Osnovnim sudom u Nišu protiv odbornika gradske Skupštine Branislava Jovanovića, saopštio je Banđur novinarima.

U saopštenju koje je dostavio novinarima on ističe da sve što je prethodne nedelje Jovanović javn izjavio, povezano sa njegovim učešćem u izvršoj vlasti, skup neistinitih konstrukcija sa ciljem da se njegova ličnost diskredituje u široj javnosti.

„Isključujem svaku mogućnost da su neistine izrečene u zabuni li zabludi, već sa jasnom namerom da povredi čast, ugled i nanese štetu“, istakao je Banđur.

Banđur dodaje da će obeštećenje predloženo u tužbenom zahtevu u celini uplatiti u humanitarne svrhe, jer kako kaže istina je jedini cilj ovog tužbenog zahteva.

Banđur je pozvao Jovanovića i da se po svim optužbama koje je izrekao na njegov račun, izvrši poligrafsko testiranje obojice, u nezavisnoj i referentnoj ustanovi koju može sam da predloži, uz obavezu da rezultati testiranja budu dostupni javnosti, navodi se u saopštenju koje je potpisao Miloš Banđur.

Na poslednoj sednici Skupštine grada Niša Branislav Jovanović, odbornik odborničke grupe „Niš – moj grad“, predlažio je Skupštini smenu zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde