Naslovna Društvo HRABROST VAS POKREĆE NAPRED – ŠKODA SCALA

HRABROST VAS POKREĆE NAPRED – ŠKODA SCALA

101
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 15.06.2019

Automobil koji će uvek biti na vašoj strani i Vaš saputnik za
hrabrost za korak napred je ŠKODA SCALA.

Bezbednosni sistem ŠKODA SCALA je dizajniran po uzoru na automobile najviše klase, tako da isti može biti opremljen sa brojnim sistemima asistencije i do 9 vazdušnih jastuka. Zajedno sa ostalim modelima u ŠKODA porodici, tako je i ŠKODA SCALA opremljena genijalnim Simply Clever detaljima, kao što su kišobran u vratim, integrisani levak na grlu rezervoara tečnosti za
pranje stakala i strugalica za led sa meračem dubine šara pneumatika. Lični pečat svom novom ljubimcu možete dati prilikom dodavanja crnog panoramskog krova, krovnim spojlerima, produženim zadnjim prozorom, ali i atraktivnim 18″ aluminijumskim felnama.

Sa prednje strane ovaj model krasi oštro dizajnirana svetla, dok zadnji deo horizontalno dizajnirana zadnja svetla sa originalnim, prepoznatiljivim i unapređenim dizajnom osvetljenja u obliku slova C daju jedinstven karakter. Ovaj dizajn je doneo modelu ŠKODA SCALA prestižnu nagradu “Red Dot.”.

Dužina ovog modela iznosi 4.362 mm, širina je 1.793mm, dok prtljag iznosi 467L. U ponudi su dva benzinska, od 115ks i 150ks i dizel motora, od 115 ks, u varijanti manuelnog i automatskog
menjača.

Za sve dodatne informacije vezane za novi model ŠKODA SCALA, kao i za druge ŠKODA modele, mozete pronaći u ovlašćenom ŠKODA salonu AUTOČAČAK PJ NIŠ, koji se nalazi na Vizantijskom bulevaru bb ili na broj 018/514-448.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde