Naslovna Sve vesti Niš “JCI 3na3” humanitarni turnir za OŠ “Branko Miljković”

“JCI 3na3” humanitarni turnir za OŠ “Branko Miljković”

187
0
PODELI

JCI Niš, komora mladih i aktivnih građana, organizuje tradicionalni, sedmi po redu humanitarni turnir u basketu “3na3” koji će se održati u subotu 8.juna 2019. godine u periodu od 14 do 20 časova na otvorenim terenima OŠ “Dušan Radović”.

JCI Niš turnirom”3na3” već sedam godina pomaže školskim ustanovama na lokalnom nivou. Ove godine prikupljena sredstva ići će za potrebe Osnovne škole “Branko Miljković” u Nišu. Kao jedina osnovna škola u Nišu koja van svojih prostorija realizuje nastavu za đake koji se nalaze u Kliničkom centru ili su sprečeni da ugoženim zdravstvenim stanjem dolaze na redovnu nastavu, JCI Niš je odlučio da ih obraduje kupovinom tabli, filpčartova i druge nastavne i tehničke opreme.

Sredstva će biti donirana kako putem kotizacija timova koji će uzeti učešće na samom turniru, tako i kroz dobrovoljne priloge navijača. Neke od društveno odgovornih firmi koje su prošlih godina pomogle našem cilju su Ingsoftware, Dual soft, E reciklaža,Logik, Fazi, Accordia, HTEC, enjoy.ing, Neopix, Younify i druge. Prethodnih godina pomoć je otišla osnovnim školama “Steten Mladenović Mika”, “Stefan Nemanja”, “Kole Rašić”, “Ivan Goran Kovačić” ,“Njegoš” i ustanovi “Mara”.

JCI Niš poziva sve ljude dobre volje da nam se pridruže na tribinama terana“Dušan Radović” i budu humani. Za učesnike turnira obezbedili smo osveženje, za najbolje i pehare, a za navijače na tribinama smo pripremili propratni zabavni program.

JCI Niš postoji od 2007.godine i svoje delovanje u lokalnoj zajednici koncentriše oko dva cilja: edukativnog i humanitarnog. Komora je pomogla nizu institucija na teritoriji Niša, omogućivši bolje uslove za rad i boravak velikog broja dece i mladih.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde