Naslovna Društvo SEMINAR O UMEĆU KOMUNIKACIJE – KOLIKO SE DOBRO RAZUMEMO?

SEMINAR O UMEĆU KOMUNIKACIJE – KOLIKO SE DOBRO RAZUMEMO?

79
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 22.05.2019

Da li ponekad pomislite da Vas sagovornik neće razumeti i pre nego što postavite pitanje? Da li Vam se nekada dešava da ne možete da pretočite misli u reči? Na koji način razgovarate o svojim osećanjima sa partnerom? Kako komunicirate u svom radnom okruženju? Upravo su ova pitanja i tema seminara “Umeće komunikacije – koliko se dobro razumemo”, koje organizuje Psihološko savetovalište Studentskog kulturnog centra Niš. Seminar će se održati 23. maja u 16 sati u velikoj sali Univerziteta.

“Komunikacija je dvosmerna ulica, a znanje o tome kako uspešno komunicirati nam pomaže da se saobraćaj u toj ulici odvija nesmetano. Svako od nas može unaprediti svoju komunikaciju kako bi bili što uspešniji u izražavanju sopstvenih misli, osećanja, potreba i želja i kako bi što bolje razumeli misli, osećanja, potrebe i želje naših sagovornika.”, kažu u Psihološkom savetovalištu.

O mogućnostima unapređivanja komunikacije, kao i prevencije poteškoća i problema u istoj govoriće prof. dr Branislav Stevanović i doc. dr Ivana Stojanović Prelević, profesori Filozofskog fakulteta u Nišu, i Maja Delibašić i Dunja Stojanović Krstić, psihoterapeuti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde