Naslovna Društvo SRS – Niš ELIMINISATI IZVRŠITELjSKU MAFIJU

SRS – Niš ELIMINISATI IZVRŠITELjSKU MAFIJU

251
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 21.05.2019

Srpska radikalna stranka je pokrenula veliku kampanju na prostoru čitave Srbije čiji je krajnji cilj ukidanje javnih, privatnih izvršitelja. Privatni izvršitelji su savremene dahije, koji deru kožu građanima naplaćujući izmišljene, protiv zakonite i protiv ustavne troškove. Izvršitelji su na čelu organizovane kriminalne grupe, a kompanjoni su im banke i unapred poznati kupci otetih kuća i stanova.Nišlije su nažalost na svojoj koži najviše osetili divljanje izvršiteljske mafije. Od 2013. do danas na teritoriji Niša je pokrenuto preko 70.000 postupaka prinudne naplate.

Stefan Ilić

Izvršitelji upadaju u stanove, uteruju strah i besomučno pljačkaju građane Niša visokim naknadama, izmišljenim, protivzakonitim troškovima i plenidbom imovine. Srpska radikalna stranka smatra da niko ne sme ostati bez krova nad glavom, jer je pravo na dom osnovno ljudsko pravo.Pozivam sve građane Niša,prijatelje i komšije da dođu i potpišu peticiju za ukidanje javnih izvršitelja u stranačkim prostorijama Nišavskog okružnog odobra Srpske radikalne stranke svakim radnim danima
od 12 do 17 časova (ul Borivoja Gojkovića br 4) ili, na punktovima vikendom od 9 do 11 na Durlanskoji pijaci u Durlanu, jedino ovako možemo zajedničkim snagama ukinutii izvršiteljsku mafiju rekao je  Stefan Ilić, Odbornik u skupštini grada Niša i član Centralne otadžbinske uprave srpske radikalne strane.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde