Naslovna Društvo Operska diva Dragana Moles pevala je arije za decu iz vrtića JPU...

Operska diva Dragana Moles pevala je arije za decu iz vrtića JPU Pčelica, Petar Pan

196
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 16.05.2019

Mališani su uživali slušajući arije iz poznatih crtaća, pevali zajedno sa divom i priredili joj, kako je ona istakla, koncert za pamćenje.

Vaspitanje i razvijanje pravih vrednosti kod dece imperativ je rada Javne predškolske ustanove Pčelica Niš. Nakon prezentovanja dramskih, recitatorskih i sportskih aktivnosti u radu sa decom, vaspitači akcenat stavljaju i na razvoj muzičkih sposobnosti kod naših najmlađih.

Muzika pomaže deci da se razviju, da shvate svet koji ih okružuje, da iskažu svoja lična iskustva, ali je pre svega bitna njena edukativna uloga, s obzirom da podsticajno deluje na sveukupan razvoj deteta.

„Naša deca prepoznaju kvalitet, mi smo odlučili da u goste pozivamo priznate i prave umetnike. Prva nas je posetila operska diva Dragana Moles, a saradnju ćemo nastaviti i sa drugim umetnicima, izjavila je direktorica Ustanove Svetlana Mitić. Vaspitači predano rade na kreiranju muzičkog ukusa naših najmlađih članova društva i zato su svi uživali na koncertu svetski priznate umetnice Dragane Moles, istakla je Mitićeva.

Vaspitači u svakodnevnim aktivnostima neguju ljubav prema muzici, kreiraju muzički ukus i nastoje da ukažu na značaj muzike za čovekov život i njenu moć da drugima predstavi ko smo mi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde