Naslovna Društvo Česme rade od danas

Česme rade od danas

115
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 25.04.2019

Petnaest javnih česama na području Gradske opštine Medijana na kojima je završeno ispiranje mreže i potvrđena bakteriološka i fizičko-hemijska ispravnost vode biće pušteno u rad do početka uskršnjih i prvomajskih praznika.

U funkciji su već česma kod Spomenika „Ćele – Kula“, kod TC „Zona 2“, česma na Trgu Patrijarha Pavla kod Pozorišta lutaka (Redijeva česma), česma Ktitor u Duvaništu i Puž u Čairskom parku, kao i Donina i česma na Trgu Republike (kod Stare Srbije).

Preostaje puštanje u rad Trebinjske česme (kod Doma zdravlja), česme na Trgu kralja Aleksandra Ujedinitelja, česme na Trgu Pavla Stojkovića, na Trgu Stevana Sremca (preko puta TC „Kalča“), česme kraljice Natalije u centru Niša, na Trgu „14.oktobar“ , na Keju 29. decembar (kod Hotela „My Plase“) i česme u Brzom Brodu kod Mesne kancelarije.

Česma kod Gradske opštine Medijana, česma „Bure“ na Paliluskoj rampi, kod Fontane u Čairskom parku i česma „Krst“ u Parku Svetog Save, koje su tokom zime oštećene, proradiće kada budu osposobljene za rad.

Na području Gradske opštine Medijana je ukupno 19 javnih česama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde