Naslovna Društvo Hip – Hop atrakcija – “Kruševac Geto” u Nišu 9.maja...

Hip – Hop atrakcija – “Kruševac Geto” u Nišu 9.maja u klubu Feedback

577
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 22.04.2019

U Četvrtak 09.05 2019. u sklopu mini turneje ( Kruševac, Trstenik, Niš, Jagodina i Kragujevac)  u klubu  Feedback nam konačno dolaze po prvi put nesvakidašnja Hip – Hop atrakcija –  “Kruševac  Geto”  sa početkom od 22h!
Ovom prilikom Getovci će napraviti presek celokupne karijere, ali i promovisati novi album  “Snežana” u kombinaciji  sa urnebesnim skečevima..

Svoju popularnost stekli su jedinstvenim smislom za humor kojim kroz svoje pesme i skečeve opisuju svakodnevne životne situacije sa neverovatnim zapažanjem detalja.Svojom muzikom na sarkatičan i zabavan način predstavljaju svoj mentalitet sa jedinim jasnim ciljem – da zasmeju čoveka.

Ulaznice će biti u pretprodaji od 22. aprila
Cena ulaznice u pretprodaji biće 300 dinara, a na dan koncerta 400 dinara.

Ovaj, već uveliko Kruševljanima poznat rep sastav, čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami. Grupa je nastala 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Na vrlo duhovit i komičan način bave se opštim provincijskim društvenim temama, kako kroz pesme, tako i kroz skečeve, koji u poslednje vreme privlače sve veću pažnju i van Kruševca.

Sarađivali su sa kuršumlijskim reperom Dušanom Koprivicom (Ćače), kao i sa nekadašnjom pevačicom grupe ,,Zaa” Sanjom Vučić. Autori su muzike za predstavu „Čekajući Godoa”, koja je trenutno aktuelna u Kruševačkom pozorištu. Prva pesma koju su objavili nosi naziv „Kruševac Geto” i po njoj odlučuju da daju ime grupi. Posle toga nižu hitove kao što su „Idemo na more”, „Ljubav ispred Duoma”, „Kad ćeš sine da se ženiš”, „Market”, „Taksisti” itd.

Iako postoje 8 godina, pre par meseci (2018.) su snimili svoj prvi album pod nazivom „Snežana”. Kažu da predstavlja imaginaciju jednog lika u koji su utkane vrline i mane prosečne provincijalke.

Ovi ,,Reperi s Moravu” ne prestaju da zasmejavaju javnost, a svako od nas se može prepoznati u njihovim likovima. Ne trude se da pobegnu od onoga što jesu, da menjaju svoj dijalekat, pogađaju naizgled sasvim normalne, svakodnevne teme i situacije sa kojima se svi mi susrećemo, i baš zbog toga jesu posebni. Publiku su već pridobili, a u zadnjih par meseci njihova popularnost sve više raste, što pokazuju kako pregledi na Youtube-u, tako i brojni nastupi van Kruševca.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde