Naslovna Društvo U Nišu najtraženiji Frontend programeri

U Nišu najtraženiji Frontend programeri

0
PODELI

Gradski Portal 018 – 17.04.2019

Drugi po redu sajam zapošljavanja specijalizovan isključivo za IT industriju u Nišu biće održan 20. aprila u hotelu Tami. Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna na www.itkonekt.com. Prošle godine je ITkonekt IT sajam zapošljavanja u Niš posetilo čak 600 IT stručnjaka za jedan dan!

Od onih koji su posetili sajam prošle godine, najviše je bilo JavaScript, Java, PHP i C# programera. U nešto manjem procentu su bili prisutni C++, C i Python programeri, dok su najmanje zainteresovani za nove poslovne šanse bili Ruby i Objective C programeri.

Ove godine najtraženiji Frontend programeri

Među poslovima koje će ove godine ponuditi niške IT kompanije, najviše je onih za Frontend i Java programere. Osim njih, ove godine će IT kompanije ponuditi poslove i za Devops inženjere, PHP programere i druge IT stručnjake.

Neke od kompanija koje će ponuditi poslove su Quantox Technology, Tradecore, Holycode, MotionDSP, Better Collective, enjoy.ing, Seavus, Badin Soft, Younify i drugi.

Prvi put u Nišu – Google ekspert Harry Roberts

Paralelno sa IT sajmom zapošljavanja, biće održana i IT konferencija. Po prvi put u Niš dolazi Google ekspert Harry Roberts.

– Hari Roberts je radio sa nekim od najvećih svetskih brendova. Ovo je jedinstvena prilika da niški programeri slušaju ovog svetskog stručnjaka u svom gradu. Ko još nije obezbedio kartu, pozivamo ga da požuri, jer je ostalo malo mesta. Na ITkonekt konferenciji će online sesiju održati i Adam Bien, jedan od najvećih Java stručnjaka na svetu, koji nosi titulu Java Champion i Java ONERockstar – poručuju organizatori. Prijave su otvorene, a neki od predavača i program se mogu pogledati na ovom linku. Broj mesta za konferenciju je ograničen.

Inače ITkonekt ove godine obeležava Mesec u IT-ju u više gradova u regionu. Osim u Nišu, ITkonekt se održao i u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu, a sledi još i Kragujevac.

ITkonekt je rastuća regionalna IT zajednica, čiji je cilj da osnaži IT sektor i umreži IT kompanije i IT stručnjake. Do sada je sa ovom organizacijom sarađivalo više od 100 IT kompanija iz regiona, 40 IT organizacija, više od 100 domaćih i svetskih predavača. ITkonekt okuplja preko 10000 IT stručnjaka iz celog regiona

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde