Naslovna Društvo Prezentacija programa „Pokreni se za posao“ i panel diskusija u Nišu

Prezentacija programa „Pokreni se za posao“ i panel diskusija u Nišu

82
0
PODELI
????????????????????????????????????

Gradski Portal 018 – 17.04.2019

Organizacija ENECA održaće prezentaciju programa „Pokreni se za posao“ i panel diskusiju pod nazivom „Izazovi i potencijali razvoja MMSPP iz ugla pristupa izvorima finansiranja“

Program ‘’Pokreni se za posao’’ sprovodi ENECA u saradnji i uz finansijsku podršku kompanije Filip Moris. Program se uspešno realizuje još od 2009. godine u okviru koga je do sada podržano 742 klijenta iz cele Srbije iz oblasti poljoprivrede, zanatstva, proizvodnje i usluga. Ideja programa je da pomaže pokretanje i unapređenje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije koja imaju dobru, inovativnu i održivu poslovnu ideju.

Događaj je otvoren za zainteresovane preduzetnike, predstavnike mikro, malih i srednjih preduzeća, koji će moći da prisustvuju diskusiji i aktivno učestvuju u razmeni ideja i predloga za unapređenje izvora finansiranja i pristupa finansijama na lokalnom, ali i nacionalnom nivou u Srbiji.

Na panelu će se obratiti Milivoje Jovanović u ime ENECA-e, Ivan Milosavljević (Access to Finance Expert) u ime USAID Cooperation for Growth Project i Karen Westergaard (Chief of Party) ispred Cardno Emerging Market.

Glavna reč na panel diskusiji biće posvećena problemima sa kojima se suočavaju preduzetnici, kako na početku poslovanja, tako i u kasnijim fazama razvoja, sa fokusom na izvore i pristup finansiranja.

Panel se organizuje u okviru projekta „Unapređenje kapaciteta mreže ENECA preduzetnika za lobiranje i facilitaciju pristupa finansijama“ koji sprovodi ENECA u saradnji sa USAID Projektom saradnje za ekonomski razvoj. Za više informacija posetite sajtove www.eneca.org.rs i www.pokrenisezaposao.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde