Naslovna Društvo Humanitarni projekat Za detinjstvo bez razlike

Humanitarni projekat Za detinjstvo bez razlike

82
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 16.04.2019

“Za detinjstvo bez razlike” naziv je humanitarnog projekta pokrenutog sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu ljuljaški za decu sa smetnjama u razvoju. Ljuljaške će biti postavljene na javnim površinama u gradu kako bi deca sa smetnjama u razvoju imala jednake mogućnosti da se priključe igri i ravnopravno uživaju u druženju sa svojim vršnjacima.

Projekat je otpočeo Humanitarnom modnom revijom koja je održana početkom marta u New City Hotelu u organizaciji Vrtića Meda iz Niša. Tom prilikom je sakupljen značajan deo sredstava neophodnih za ostvarenje ovog humanog cilja, a članovi Rotarakt kluba “Niš – Univerzitet” nastavljaju u istom pravcu.


Drugi korak projekta predstavlja turnir u pikadu i bilijaru koji će se održati
20.04.2019. godine u bilijar klubu Buffalo u periodu 12-16h. Cena kotizacije iznosi 300 RSD (na dan događaja 400 RSD) po osobi, po sportu. Prijave su dostupne na tiny.cc/PrijavaZaTurnir, kao i u prostorijama bilijar kluba Buffalo.

Treći i završni korak projekta održaće se 26.05.2019. godine na Gradskom stadionu „Čair“ sa početkom u 11 časova, a sastoji se od trka humanitarnog karaktera.Tokom trajanja projekta, biće postavljene i kutije za dobrovoljni prilog, a neke od lokacija su: Vinyl Cafe, Cafe Square, Julijan Djupon, Auto Škola Daga, gimnazija „Svetozar Marković”, GAF, Gnezdo, Cafe Thema, Biro kafeterija, Cafe Tesla. Kompletan spisak lokacija biće objavljen na društvenim mrežama. Projekat su podržali i Rotari Klub NišKonstantin Veliki, Atletski Klub “Radnički” Niš, Stakloprom, Copy Shop, Nifon Security.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde