Naslovna Društvo ŠKOLE MODE I LEPOTE NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU DRUGOPLASIRANA

ŠKOLE MODE I LEPOTE NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU DRUGOPLASIRANA

94
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 14.04.2019

Učenici Škole mode i lepote i ove su godine dokazali da se nalaze u samom vrhu u Srbiji kada je u pitanju šišanje i oblikovanje frizure ali i manikir. Zahvaljujući njihovim uspesima Škola mode i lepote se na takmičenju u ekipnom plasmanu našla na drugom mestu u konkurenciji 12 škola iz Srbije.

Sa nagradama iz Novog Pazara vratili su se Sanja Jovanović i Andrijana Petković koje su ekipno za izradu punđe na takmičenju ženskih frizera osvojile treće mesto. Muški frizeri Martin Đorđević i Mihajlo Janković su u pojedinačnoj konkurenciji osvojili treće i četvrto mesto i ekipno dva treća mesta. Marija Petrović je na takmičenju manikira osvojila osvojila pojedinačno i ekipno dva druga mesta. Mentori učenika bili su nastavnici Suzana Janković, Ljubiša Dinić, Milena Marković i Danijela Stojadinović.

„Postignuti rezultati su odlični, a time smo pokazali da smo u samom vrhu škola u Srbiji“, kaže direktor škole Slaviša Mihajlović. „Prošle godine smo bili prvi, ali smo zadovoljni i sadašnjim plasmanom jer smo pokazali da školujemo kreativne i dobre učenike“.

Učenik Mihajlo Janković ističe da je takmičenje bilo zahtevno jer postoje kriterijumi koji je žiri postavio i koji moraju da se ispoštuju.

„Na takmičenju bukvalno moramo da vodimo računa o svemu, i o najmanjem potezu jer se sve boduje, a postoje i tačno određeni kriterijumi koje moramo da zadovoljimo“, kažu Mihajlo Janković i Martin Đorđević.

Marija Petrović dodaje da uvek ima pomalo trene na takmičenju jer se radi brzo, a postoje i pravila kojih se svako od njih pridržava.

„Kada nešto volite da radite, onda vam nije teško i sve ide onako kako ste zamislili. Žao mi je samo što nismo odbranili prošlogodišnju titulu kada smo bili prvi, ali biti i drugi u zemlji je više nego dobar uspeh“, kaže ova učenica.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde