Naslovna Sve vesti Niš Niški odbornici prekinuli danonoćno dežurstvo

Niški odbornici prekinuli danonoćno dežurstvo

223
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 14.04.2019

Odbornici Srpske napredne stranke i koalicionih partnera koji u Skupštini Grada Niša borave od petka, 12. aprila, posle dva dana provedena u toj instituciji prekinuli su svoje danonoćno dežurstvo, pošto su tim svojim činom uspešno osujetili plan opozicionih odbornika koji su nameravali da, predvođeni Boškom Obradovićem i zajedno sa drugim učesnicima protesta, upadnu u Salu Skupštine Grada Niša i otpočnu štrajk glađu kojim bi ucenjivali Nišlije koje su većinski, na izborima, poverenje ukazale Srpskoj naprednoj stranci.

Kako je posle debakla opozicije na jučerašnjem protestu u Beogradu jasno da politička skupina „Saveza za Srbiju“, osim što nema politički program, nema nikakvo značajno utemeljenje u biračkom telu, a kako na sve načine, osim na izborima gde nemaju nikakve šanse jer ih građani neće, žele da se dočepaju vlasti i napunjene državne kase, mi u Srpskoj naprednoj stranci očekujemo njihove nove pokušaje da uz primenu sile prema institucijama i pojedincima, a naročito ženama, ostvare svoj politički cilj.

Zbog toga naši odbornici, kao i svi članovi Srpske napredne stranke u Nišu, ostaju spremni da u svakom trenutku, uz poštovanje zakona i ne ugrožavajući nikog, zaštite institucije i izbornu volju građana koji su na izborima vlast legalno i legitimno poverili Srpskoj naprednoj stranci.

Odbornici Srpske napredne stranke koji su, zajedno sa odbornicima koalicionih partnera, do danas branili instituciju Skupštine Grada i imovinu Nišlija u njoj, pozivaju sve građane da u petak, 19. aprila, budu u Beogradu na skupu kampanje “Budućnost Srbije” i pokažu koliku snagu ima pristojna i napredna Srbija koja podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića i njegove napore da zemlju ekonomski ojača i zaštiti je od brojnih spoljašnjih i unutrašnjih političkih i bezbednosnih izazova.

SLUŽBA ZA INFORMISANjE GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE NIŠ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde