Naslovna Društvo Radovi JKP “Naisus” kod pijace Boška Buhe idu po planu – Sledeće...

Radovi JKP “Naisus” kod pijace Boška Buhe idu po planu – Sledeće nedelje uspostavlja se redovni saobraćaj u dve trake

85
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 11.04.2019

Ovih dana na Bulevar Nemanjića bb , kod pijace”Boško Buha” jedna traka saobraćaja je u jednom delu zatvorena za saobraćaj. To ne stvara gužvu i zagušenje iako je raskopana ulici  u velikoj dubini.

Radnike koji obavljaju posao obišao je danas direktor JKP “Naisus”  Igor Vučić koji je za Portal 018 objasnio kakvi su radovi u pitanju i do kada će ulica biti raskopana, kao i da li su domaćinstva zbog ovi radova ostali bez vode i odvoda kanalizacije.


Igor Vučić

“ Postavlja se nova cev za fekalnu kanalizaciju koju mi postavljamo za treća lica. JKP Naisus je ugovorio posao sa građevinskom firmom koja je gradila zgradu pored pikace Boško Buha i u tom poslu se vrše svi potrebni radovi za priključenje novoizgrađenog objekta uz Bulevar. “, kaže Igor Vučić.

Saobraćaj se odvija jednom trakom, ali kako je semafor blizu vozači sporije voze i nema zastoja.

“Organizovani smo na taj način da ćemo ovaj posao završiti u dva dana što se tiče prolaza ljudi iz saobraćaja kroz Bulevar Nemanjića i onda se udaljavamo od Bulevara i idemo ka novoizgrađenom objektu. “

Na radovima su angažovane tri ekipe radnika, petnaestak ljudi, mehanizacija, bager. Tu je i  potreban materijal.

“ Kada završimo ove radove obezbedićemo da novoizgrađeni objekat ima nesmetano uklanjanje otpadnih voda na jedan propisan i zakonit način. Priključak se uključuje u glavni kolektor koji ide duž sredine Bulevara Nemanjića. To je veliki kolektor prečnika fi 1600 koji može prikupiti sve te odpadne vode i odvesti dalje ka Nišavi”, objašnjava Igor Vučić.

Radovi idu po planu i kako kaže direktor Vučić već u narednoj nedelji saobraćaj će se odvijati uobičajeno, na dve trake. Do tada strpljenja, vizači treva da budu pažljivi, i pored toga što su radovi obezbeđeni potrebnom signalizacijom i ogradom.  

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde