Naslovna Društvo Saopštenje GrO POKRETA SOCIJALISTA NIŠ

Saopštenje GrO POKRETA SOCIJALISTA NIŠ

592
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 19.03.2019

Pokret socijalista – Gradski odbor Niš najoštrije osuđuje pokušaj
destabilizacije države i eskalacije nasilja, sa ciljem izazivanja građanskog
sukoba, a koji su u nedelju u Beogradu pokušali da sprovedu lideri takozvane„ujedinjene opozicije“.

Nezadovoljni gubitkom podrške od strane svojih malobrojnih pristalica
usled bezidejnosti svojih protesta, fašističko-tajkunski trojac Obradović, Đilas i Jeremić pokušao je da izazivanjem haosa na ulicama Beograda, izvrši
destabilizaciju države, i to u teškim trenucima koje preživljava naš narod na Kosovu i Metohiji, i kada celokupni državni vrh ulaže maksimalne napore za rešavanje gorućih problema u pokrajni. Da cela situacija bude još tragičnija, nasilje je organizovano na dan kada su na Kosmetu pre 15 godina paljene srpske kuće i svetinje, a Srbi proterivani sa vekovnih ognjišta od strane šiptarskih terorista.
Pokret socijalista, daje punu i iskrenu podršku predsedniku Aleksandru
Vučiću i Vladi Srbije u svim aktivnostima koje preduzimaju na očuvanju mira i teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše države, sa jedne strane, kao i na aktivnostima koje čine sa ciljem jačanja srpske privrede kroz obezbeđivanje investicija, otvaranje novih radnih mesta i izgradnju infrastrukturnih objekata i puteva, na čemu su im Nišlije posebno zahvalne.

Pozivamo sve nadležne institucije Republike Srbije da obezbede red , mir i
sigurnost za sve građane, i da protiv nedeljnih izgrednika, ma kako se oni zvali, pokrenu postupke i iste sankcionišu u skladu sa zakonom.
Pokret socijalista se oduvek zalagao za pravo građana na slobodu mišljenja i okupljanja, sve dok je isto organizovano u skladu sa zakonom i dok se time ne ugrožavaju prava, slobode i bezbednost drugih.

Takođe, podsećamo da je Srbija demokratska država i da se, u demokratskim državama, smena vlasti vrši na demokratskim izborima, a ne ulici, izazivanjem haosa i nasilja.

GrO POKRETA SOCIJALISTA NIŠ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde