Naslovna Društvo Izložba fotografija – ...

Izložba fotografija – ,, Introspekcija”

52
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 19.03.2019

Otvaranje izložbe fotografija ,, Introspekcija”, Kristine Đurđević i Mile Teokarević biće održano u nedelju, 24. marta 2019. od 20h u kafe-u Dnevna soba. Postavka će biti izložena do 31. marta 2019.

Ovom serijom fotografija želele su da naglase ne samo puki akt i erotizam, već dublje emotivno stanje žene, njenu samospoznaju (introspekciju). Fotografije su lirskog karaktera i naglašavaju duboka emotivna stanja i različitosti, koje nas čine unikatnim.

*Kristina Đurđević, student je druge godine Fakulteta Umetnosti u Nišu. Završila je srednju Umetničku školu, odsek grafički dizajn, takođe u Nišu. Volontirala je kao fotograf ,, Press-a” na Nišvill-u 2018. Izlagala je na grupnoj izložbi fotografija ,, Nis iznutra” u Deliju, 2015.godine. Bavi se slikarstvom, grafičkim dizajnom i fotografijom. Učestvovala na brojnim konkursima likovnog karaktera.

*Mila Teokarević, student je druge godine Fakulteta Umetnosti u Nišu. Završila je Gimnaziju, društveno-jezički smer u Leskovcu. Volontirala je kao fotograf ,,Press-a” na Nišvill-u 2018. Učestvovala je u snimanju dokumentarnog filma ,,Vrapci i deteline”, projekat Aleksandra Teokarevića za ,,Fakultet Dramskih Umetnosti” u Beogradu. Bavi se slikarstvom, grafičkim dizajnom i fotografijom.

Ulaz na dešavanje je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde