Naslovna Sve vesti Bela Palanka Saopštenje OO SNS Bela Palanka

Saopštenje OO SNS Bela Palanka

191
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 18.03.2019

Predsednik OO Srpske napredne stranke Goran Miljković je povodom opsade zgrade Predsedništva Srbije i upada u zgradu RTS-a u Beogradu rekao da ne smemo dozvoliti da se nasiljem bilo ko ugrožava u našoj zemlji.

‘’Svedoci smo da se vodi nezapamćen teror nad demokratijom, institucijama i građanima ove države od strane Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borka Stefanovića i ostalih pristalica Saveza za Srbiju. Svi oni koji sprovode nasilje moraju odgovarati pred zakonom jer Srbija nije zemlja huliganstva i njeni građani zaslužuju da budu zaštićeni. Svi mi moramo imati samo jedan cilj – očuvanje stabilnosti Srbije. Naša zemlja zasnovana na demokratskim principima dozvoljava proteste ali nasilje nad građanima i rušenje institucija i imovine koji su platili građani Srbije, ne sme se tolerisati. Moramo se zalagati za pristojnu i modernu zemlju i ne smemo popustiti pred tajkunima i lopovima koji su unakazili zemlju. Svi oni koji slede razvojnu politiku predsednika Aleksandra Vučića zasnovanu na modernim evropskim principima, Srbiju neće braniti nasiljem i huliganstvom i neće odgovarati na pritiske fašističkih lidera i tajkuna. Srbija neće sklapati nikakve kompromise sa onima koji sprovode teror nad institucijama i koji nemaju nikakvu podršku naroda. Apelujem na sve pristojne građane koji se bore za normalnu, modernu, suverenu i ekonomski jaku Srbiju da ostanu mirni i odole svim provokacijama tajkuna i lopova.

Zahvaljujem se svim građanima Bele Palanke, članovima, simpatizerima i funkcionerima OO Srpske napredne stranke koji su se juče okupili da daju podršku predsedniku Aleksandru Vučići i koji imaju neizmerno poverenje u rad predsednika Aleksandra Vučića i koji cene njegove dosadašnje rezultate na postizanju sveukupnog razvoja države Srbije. OO Srpske napredne stranke Bela Palanka pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije i svim pripadnicima bezbednosnih snaga koji se svom snagom i razumom trude da osiguraju mir i stabilnost u Srbiji.”- istakao je predsednik OO Srpske napredne stranke Goran Miljković na konferenciji za novinare.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde