Naslovna Društvo Srpska napredna stranka Niš – saopštenje za javnost

Srpska napredna stranka Niš – saopštenje za javnost

540
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 17.03.2019

Gradski odbor najoštrije osuđuje divljački čin upada demonstranata „Saveza za Srbiju“ u RTS, uništavanje imovine svih građana u zgradi televizije i pokušaj da se silom i pritiscima, utiče na uređivačku politiku Medijske javne ustanove Srbije.

Verbalne pretnje i fizički nasrtaji na urednike Dnevnika, kako bi ih pustili da uđu u program uživo i držanje zaposlenih u RTS kao taoce, poslednja su predstava političkog programa koji Đilas, Obradović, Lutovac i ostali imaju da ponude. Traženjem „dva minuta u Dnevniku 2“, subotom uveče, kada menadžment RTS nije na poslu je licemerstvo opozicionih lidera koji očajnički pokušavaju da opravdaju fijasko protesta i sve manje interesovanje naroda za tu njihovu farsu. Slika nasilnog ulaska u televiziju demantovala je tvrdnje Obra-dovića da je obezbeđenje RTS-a „stalo na stranu naroda“, kojim je još jednom razotkriven u beskrupuloznoj laži svog naroda. Večerašnji čin, koji je naišao na simpatije hrvatskih medija, kao i medija iz Prištine koji su pod direktnom kontrolom Tačija i Haradinaja, pokazao je šta je pravi i jedini cilj njihovih protesta, koji su ovim izgubili svaki legitimitet.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš traži od nadležnih organa da u okviru svojih ovlašćenja adekvatno kazne počinioce, spreče ponavljanje ovog sramnog čina i onemoguće svim novinarima da nesmetano obavljaju svoj posao.

GRADSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE NIŠ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde