Naslovna Društvo Besplatna auto sedišta deliće se prema redosledu prijavljivanja

Besplatna auto sedišta deliće se prema redosledu prijavljivanja

159
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 13.03.2019

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Niša,  u skladu sa Programom korišćenja sredstava za unapređenje bezbednosti saobraćaja na teritoriji Grada Niša za 2018. godinu raspisao je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih autosedišta za decu rođenu u 2018. godini.


Gradski većnik Igor Vojinović

“ Na sajtu grada je danas objavljenjavni poziv koji se odnosui na podelu besplanih dečijih autosedišta za putnička vozila. Sva deca deca rođena tokom 2018. godine a jedan od roditelja ima prebivalište ili boravište  na teritoriji grada Niša mogu da dobiju besplatna sedište ukoliko poseduju motorno vozilo u vlasništvu. Prioritet prilikom dodele imaće samohrani roditelji” kaže gradski većnik Igor Vojinović.

Vojinović objašnjava da se obrazac zahteva (prijavni formular) može  preuzeti u Sekretarijatu za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj, u ulici Vožda Karađorđa br. 24, svakog radnog dana od 11:00 do 14:00 časova, sa zvaničnog sajta Grada Niša www.ni.rs ili na pisarnici Gradske uprave Grada Niša (ulica Nikole Pašića br. 24). Popunjen obrazac zahteva (prijavni formular) sa pratećom dokumentacijom podnosi se preko pisarnice Gradske uprave Grada Niša, sa naznakom „Sekretarijatu za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj za dodelu besplatnih dečijih autosedišta“.

“ Ono što je veoma bitno i što roditelji treba da znaju je da će 477 sedišta koja su nabavljena iz sredstava Saveta za bezbednost za prošlu godinu , u vrednosti od dva miliona dinara biti podeljena u skladu sa redosledom prijavljivanja.”, dodaje Igor Vojinović .

Rok za podnošenje zahteva je 29.03.2019. godine do 15 časova, 15 dana .

Nakon tog roka će komisija pregledati sve zahteve i srediti rang listukoja će biti objavljena.

“ Roditelji su u obavezi da prisustvuju  kraćoj obuci koja se odnosi na samo koriščenje auto sedišta. Radi se o sedištima kategorije od devet do 36 kilograma”

Neblagovremeni i zahtevi koji ne ispunjavaju tražene uslove neće biti razmatrani.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde