Naslovna Sve vesti Niš MESEC FEBRUAR U ZNAKU TENISERKI TAŽ-A

MESEC FEBRUAR U ZNAKU TENISERKI TAŽ-A

144
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 28.02.2019

Tokom vikenda je na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) završeno Otvoreno prvenstvo Niša za teniserke do 16 godina. Turnir je protekao u znaku teniserki TAŽ-a koje su uspele da osvoje sva tri odličja. Emilija Zdravković je tokom čitavog turnira bila dominantna i do titule došla bez izgubljenog seta. Ema je u finalu je bila bolja od klupske drugarice Jovane Nikolić sa 2:0 (6/4, 6/3). Treće mesto su podelile sestre Mina i Sara Milosavljević, teniserke niške akademije.

I u konkurenciji teniserki do 18 godina na Otvorenom prvenstvu Niša igralo se TAŽ finale. Turnir je održan polovinom meseca na terenima niške akademije, a najbolja je bila Darija Mladenović (TAŽ). Darija je pobedila Nataliju Nikolić (TAŽ) sa 2:1 (0/6, 6/3, 6/1). Treće mesto su podelile Dorotea Milosavljević iz Crvene Zvezde i Iva Šepa iz beogradskog kluba Haron.

Teniska akademija Živković će naredna dva vikenda biti domaćin Kupa Srbije, prvo za tenisere do 18 godina, a onda za teniserke do 14 godina. Učešće će uzeti i teniseri i teniserke TAŽ-a.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde