Naslovna Društvo Na zahtev meštana održan zbor građana u selu Jasenovik

Na zahtev meštana održan zbor građana u selu Jasenovik

340
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 24.02.2019

Gradonačelnik Darko Bulatović i predstavnici elektrodistribucije, javno komunalnih preduzeća, opštine Pantelej i Direkcije za izgradnju grada razgovarali su sinoć sa meštanima Jasenovika o rešavanju problema u selu, kao što je i obećano za vreme akcije uklanjanja prevrnutih cisterni.

Sanacija oštećenih saobraćajnica je već počela, rekao je gradonačelnik Bulatović i istakao da će već tokom vikenda sve udarne rupe biti popunjene, a direktor Direkcije Nebojša Lović je najavio kompletnu rehabilitaciju svih ulica u selu za proleće, odmah po okončanju procesa javnih nabavki.
Dogovorena je i popravka i dopuna uličnog osvetljenja, što će biti urađeno u narednih desetak dana.

Kada je u pitanju odvoz smeća, poboljšanje napona u elektromreži i rešavanje problema sa seoskim vodovodom, javnim prevozom i uređenjem škole, nadležni su preuzeli obavezu da u narednim nedeljama iznađu rešenja i za ta pitanja.

Što se železničke pruge, koja je i dovela Jasenovik u centar pažnje javnosti, tiče, večeras je rečeno da će njena rekonstrukcija zvanično otpočeti u ponedeljak, 25. februara, a u okviru tog projekta biće uređena i dodatno obezbeđena i dva pružna prelaza u samom selu, što je bio i jedan od osnovnih zahteva meštana Jasenovika.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde