Naslovna Društvo Prezentacija studija u Francuskoj

Prezentacija studija u Francuskoj

117
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 22.02.2019

Francuski institut u Srbiji, Informativni punkt „Campus France“ i EU info kutak Niš organizuju prezentaciju studija u Francuskoj, koja će biti održana 27. februara od 15h do 17h u prostorijama EU info kutka u Nišu.

Kako se prijaviti za studiranje u Francuskoj, kakve stipendije nudi vlada ove države i kakva su iskustva alumnista francuskog visokog obrazovanja, samo su neke od teme o kojima će svi zainteresovani posetioci moći da dobiju više informacija.

U neformalnoj atmosferi, uz kafu i pecivo, svi kojima je ova tema interesantna imaju priliku da se informišu o svim relevantnim detaljima koji se tiču studiranja u Francuskoj.

Campus France u Srbiji osnovan je 2006. godine i predstavlja centar za informisanje i orijentaciju studenata i mladih profesionalaca o studijama „na francuski način“. Pruža neophodne informacije u vezi sa visokim školstvom u Francuskoj, francusko-srpskim diplomama, upisnim procedurama za sve nivoe studija, studentskim životom u Francuskoj i mogućnostima za smeštaj, finansiranjem studija i stipendijama koje dodeljuju razne ustanove.

Zbog ograničenog broja mesta, potrebno je da se građani zainteresovani za prisustvo prijave na mejl officenis@euinfo.rs ili na broj telefona 018/254-461, najkasnije do 26. februara u 19h

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde