Naslovna Sve vesti Bela Palanka Turistička Organizacija Bele Palanke na međunarodnom beogradskom sajamu turizma 2019

Turistička Organizacija Bele Palanke na međunarodnom beogradskom sajamu turizma 2019

264
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 20.02.2019

Međunarodni beogradski sajam turizma 2019 na Beogradskom sajmu, pod sloganom „ Leto je bliže nego što mislite“ održaće se od 21. do 24.februara 2019. Najveće interesovanje poslovnih posetilaca je zabeleženo iz Tunisa, Poljske, Švajcarske,Slovenije, Italije,Srbije i regiona.

Ekskluzivne sajamske pogodnosti, odabir destinacija za putovanje i odmor, ali i degustacija najboljih vina, rakije, pića, specijaliteta ovog podneblja, očekivano će i ove godine privući više od 75 hiljada posetilaca. Zemlja partner Sajma turizma 2019 je Bugarska , zemlja izuzetno privlačna za turiste.

Turistička Organizacija Bele Palanke kao i predhodnih godina promovisaće svoju turističku ponudu na najznačanijem sajmu turizma u jugoistočnoj Evropi.

Posetioci će imati priliku da 23.februara sa početkom u 13 časova na štandu Turistička Organizacija Bele Palanke uživaju u ukusima,mirisima a i zvucima belopalanačkog kraja.

Posetite nas na sajmu turizma u Beogradu i neka vaša destinacija za odmor bude upravo BELA PALANKA , od 9-11.avgusta 2019.god., a kada nas posetite na sajmu turizma saznaćete i zašto !!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde