Naslovna Sve vesti Doljevac Jedna osoba poginula, jedna teško i četiri lakše povređene u udesu kod...

Jedna osoba poginula, jedna teško i četiri lakše povređene u udesu kod Doljevc

582
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 30.01.2019 
Novinar – Emilija Ostojić Kaculj 

„U Kliničkom centru u Nišu jutros je primljeno ukupno petoro pacijenata povređenih u saobraćajnj nesreći koja se desila kod Doljevca iz tri vozila. Iz jednog vozila kod lica  S.S.  utvrdili smo  povredu vrata, kolena, lakše telesne povrede. Pacijent je nakon opservacije pušten na kućno lečenje. Iz drugog vozila jedna žena je poginula na licu mesta, nije ni stigla kod nas. Dvoje ljudi, čiji su inicijali A.S. i i M.S.  su smešteni u Kliničkom centru Niš.  Mušarac  je sa posekotinama i nagnječenjima ali su povrede lakše prirode. M. S.  ima nagnječenje grudnog koša , obostranu frakturu rebara , kontuziju  pluća što znači, teške telesne povrede . U svesnom je i stabilnom stanju i  u reanimaciji“ rekao je na konferenciji za novinare direktor kliničkog centra Zoran Radovanović.


Zoran Radovanović

U jednom od vozila nalazio se  direktor Koridora Srbije Zoran Babić. .

„ Iz trećeg vozila, vozač gospodina Babića je sa lakšim telesnim povredama.  Zoran Babić  je primljen i nakon prijema i dijagnostike  konstatovali smo prelom leve butne kosti sa dislokacijom fragmenata,  povredu L1 pršljena, bez  neuroloških ispada. Znači, neće biti problemi sa kičmom. Nakon pregleda hirurga i neurohirurga u stabilnom je stanju i kreće put Beograda ka Urgentnom centru“ rekao je dr Radovanović.

Da potsetimo u  teškoj saobraćajnoj  nesreći koja se  dogodila  jutros oko 8:30 na na deonici autoputa Niš – Leskovac, kod naplatne rampe Doljevac, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila poginula je jedna osoba a pet osoba je lakše i teže povređeno. Povređeni, od kojih tri lakše a dvoje teže,  su prevezeni u Klinički centar Niš.

Na lice mesta izašla je policija i pripadnici vatrogasne službe da bi isekli automobil marke “opel” u kome je na zadnjem sedištu sedela žena koja je poginula a čiji identitet nije potvrđen.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće gusta magla ali i velika brzina kojom je jedno vozilo udarilo u zadnji deo drugog, koje se nalazilo na naplatnoj rampi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde