Naslovna Društvo Sve spremno za doček Pravoslavne nove godine

Sve spremno za doček Pravoslavne nove godine

230
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 13.01.2019 
Novinar – Emilija Ostojić Kaculj

Noćas na dočeku Pravoslavne Nove godine u parku Svetog Save sa Nišlijama će biti, kako je i najavljivano,  populrna pevačica Nataša Bekvalac. Koncert počinje u 22.15 i trajaće do 15 minuta posle ponoći.  

“Pripreme za doček Srpske ( pravoslavne) Nove godine idu po planu. Trenutno se postavlja bina Svetog Save. U toku je montaža opreme na bini. Sneg je očišćen u saradnji sa javno komunalnim preduzećem „Medijana“ „, kaže potrparol u gradskoj opštini Medijana Dušanka Kitanović.

Nataša Bekvalac je jedna od najpopularnijih srpskih pop zvezda.  Od 2001. godine kada je snimila prvi album pod nazivom „Ne brini“, izdala je više albuma i održala je na stotine koncerata širom sveta. 2005. godine je objavila album „Stereo ljubav“.  

“ Nataša će uz svoje numere izvoditi  i širi repertoar, kao i dolikuje dočeku Pravoslavne Nove godine.Neposredno pred koncert Nataša Bekvalac susrešće se sa medijima , dodaje Kitanović.

Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine biće dočekana uz odbrojavanje pred ponoć a tačno u ponoć vatromet će ponovo obradovati naše sugrađane.

Iz gradske opštine “Medijana apeluju  na sugrađane da ne donose pirotehnička sredstva, jer će time ugroziti svoju i bezbednost svih učesnika i gostiju.

Osim Srbije, u Crnoj Gori, BiH, Republici Srpskoj, Makedoniji i pravoslavnim delovima Hrvatske. Ovu Novu godinu slave i u Rusiji, Belorusiji, Ukrajini, Jermeniji, Moldaviji i Gruziji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde