Naslovna Društvo Gradska toplana – grejaće i noću ako bude velikog mraza

Gradska toplana – grejaće i noću ako bude velikog mraza

209
0
PODELI

Građani koji se greju na daljinsko grejanje ne treba da brinu. Sistemi rade bez problema i u stanovima i poslovnim prostorijama je toplo.

Predra Milaćić 
Direktor Toplane

„Svih 14 izvora JKP gradska Toplana su jutros krenuli u običajno vreme i uobićajeni režim rada za ove temperaturne prilike. Daljinsko grejanje u Nišu se odvija potpuno normalno, sve je u redu. Dokaz tome je da je do 12 časova u našem kol centru bilo svega devet poziva, od koga se samo jedan odnosio na kvalitet grejanja. Istalih osam se odnosilo na sitne probleme kao što je cutrenje ventila, odzvuka  vazduha na vrhu zgrade i slično“, kaže direktor Toplane predrag Milaćić.

Direktor Toplane rekao je da pored kol centra i  dežurne ekipe dežuraju, kao i svakog drugog dan. Tako će biti , sa 24 oro časovnim dežurstvom i tokom cele zime.

„, . Svim pozivima će biti odgovoreno. Ti problemi zbog kojih su pozivi će biti sanirani u toku dana. Ono što je za naše sugrađane važno da znaju je da ukoliko u toku noći temperatura bude niža od minus pet stepeni celzijusovih, preći ćemo na 24 oročasovni režim grejanja. Tako smo učinili i nekoliko dana krajem novembra,. Ovaj celodnevni režim grejanja sprovodimo zbog komfora samih građana ali da bi zaštitili grejne i sve ostale instalacije od smrzavanja i havarija koje zbog toga nastaju“ kažu u gradskoj Toplani.

Inače, kako smo već javili, od jutros zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja će i danas biti korisnici na adresama: Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde