Naslovna Sve vesti Niš Oko 1500 penzionera i građana Niša pristupilo danas Srpskoj naprednoj stranci

Oko 1500 penzionera i građana Niša pristupilo danas Srpskoj naprednoj stranci

514
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 13.12.2018  
Novinar – Emilija Ostojić Kaculj

Srpskoj naprednoj stranci u Nišu danas je pristupilo oko 1500 novih članova –  1.000 penzionera, članova Gradske organizacije penzionera i oko 500 članova udruženja građana.


Vlastimir Gocić –  Predsednik Gradske organizacije penzionera

Vlastimir Gocić, Predsednik Gradske organizacije penzionera podsetio je da ta organizacija postoji već 72 godine i okuplja preko 34.000 penzionera. Rekao je da u Srbiji živi 1,7 miliona penzionera, a u Nišu 74.000. On je rekao da je :

„Bilo  dosta napada nakon uvođenja nepopularnih  privremenih mera, ali je rezultat  fantastičan. Bilo je umanjenja penzija. Pozivali su nas u kontraakciju obećavajući 50 posto veće penzije. Mi smo procenili da će predložene mere dati očekivane rezultate . Pokazalo se da su te mere bile opravdane i to potvrđuju ekonomski rezultati . Postignuta je finansijska konsolidacija , opravak naše zemlje”, izjavio je Gocić.

Srđan Stojanović   
Predsednik Udruženja građana

Predsednik Udruženja građana  Srđan Stojanović, koje postoji šest godina, a među kojima ima i lekara, inženjera i poljoprivrednikai mnogi mladi ljudi kojima je cilj jačanje Srbije, i kako je danas rečeno  aktivno se bavi strategijom razvoja lokalnih sredina,  kazao je da se ovo udrženje bori za jug Srbije i za Srbiju, ali prvenstveno za bolji život građana Niša i njegove okoline.

„Prepoznajemo se sa ljudima koji imaju takve ciljeve i udružujemo se, što je mnogo više od same politike. Cilj nam je da ostvarimo maksimalne rezultate.  Ko igra velike utakmice, on napravi i poneku grešku ali, nama nije cilj splitanje nego unapređenje. Zato se nalazimo  među ljudima koji žele unapređenje i promene, da se napravi nešto novo u odnosu na zadnje godine kada se Srbija rušila i rasturala. Želimo da krenemo novim pravcem i u tome dajemo punu podršku gradkom odboru Srpske napredne stranke“, izjavio je Stojanović.

On je rekao da će Udruženje građana „Moj Niš“ nastaviti da postoji i da će delovati u okviru strategijskih pravaca koje bude određivala SNS.


Zvezdan Milovanović 
Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zvezdan Milovanović poželeo je dobrodošlicu novim članovima u, kako je kazao, „najveću i najjaču političku organizaciju Jugoistočne Evrope“.

„Penzioneri su najzaslužniji i najveći teret reformi u zadnje 4 godine podneli penzioneri . Ne samo da su na strani onoga što se radi nego su i masovno pristupili Srpskoj naprednoj stranci.Ne samo da  učestvovali i  izgradili ovoga što imamo već su stali da odbrane ovo što imamo i da  spase ono što smo izgubili ovih deset godina lopovskog rada. Kralo se previše tako da je malo ostalo ovoj jadnoj i napaćenoj Srbiji“, rekao je Milovanović.


POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde