Naslovna Sve vesti Niš Jedinstvena Srbija ” Mi u Nišu postojimo”

Jedinstvena Srbija ” Mi u Nišu postojimo”

336
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 14.11.2018             

Novinar – Emilija Ostijić Kaculj

Na iznenandnoj konferenciji za novinare koju su u Nišu sazvali visoki funkcioneri Jedinstvene Srbije iz Kragujevca i Vrnajčke banje, a povodom jučerasnjeg prelaska članstva JS u SNS i gašenja odborničke grupe te stranke u niškom parlamentu, novinarima se obratio Vojislav Vujić Potpresednik Jedinstvene Srbije.

„Jedinstvena Srbija je u Nišavskom okrugu danas jača neko ikad što će pokazati na lokalnim izborima u Doljevcu 16. decembra gde izlazimo samostalno. Istina je da Jedinstvena Srbija ima 3500 vernih članova koji stranci nisu pristupili zbog Nikole Ilića i Vladimira Vojvodića, kojima je lični interes ispred svega, već zbog politike našeg predsednika Dragana Markovića Palme i rezultata koje on ima zajedno sa Jedinstvenom Srbijom“ , rekao je Vujić.

Na pitanje novinara koji su njihovi planovi budući da više nemaju odbornike u Skupštini grada Vujović je odgovorio da će oni odbornike da dobiju legitimno na sledećim izborima kao što su to do sada radili.

“Naši ljudi koji su u vlasti sa koalicionim partnerom, Srpskom narpednom strankom, i dalje će da obavljaju zadatke koji se od njih traže”, kazao je Vujić i dodao da oni rade za narod i za Srbiju, a oni koji rade samo za svoje interese njima i nije mesto u Jedinstvenoj Srbiji , rekao je Vujić.

Podsćamo, na jučerašnjoj konferenciji za novinare bivši Potpredsednik Jedinstvene Srbije i bivši Predsednik Okružnog Odbora Nikola Ilići , kao i Vladimir Vojvodić bivši Predsednik Gradskog Odbora Jedinstvene Srbije  sa članstvom i odbornicima u Skupštini grada Niša pristupili su SNS-u. Time je Jedinstvena Srbija ostala bez odbornika u Niškom parlamentu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde