Naslovna Društvo RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I MOGUĆI PREKIDI U VODOSNABDEVANjU trajanje...

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I MOGUĆI PREKIDI U VODOSNABDEVANjU trajanje radova od 8 do 15 sati

191
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 08.11.2018

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Jelašnica, Ulica Srpskih prosvetitelja bb Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Novom Selu, Vlasotinačka ulica br. 16. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na proključnoj vezi na Mramorskom brdu (kod mesare „Biftek“). Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici žrtava fašizma br. 37. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u selu Hum, Ulica Danila Price br. 69. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela, do 15 sati.

– Danas se obavljaju radovi na priključenju novog korisnika u Ulici 7 juli br. 6, Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u delu Ulice 7 juli – od Orlovića Pavla do Lole Ribara, u vremenskom intervalu od 8 do 15 sati.

Za korisnike koji će biti bez vode obezbeđena je cisterna sa vodom za piće, do okončanja radova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde