Naslovna Društvo RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I MOGUĆI PREKIDI U VODOSNABDEVANjU od 9...

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I MOGUĆI PREKIDI U VODOSNABDEVANjU od 9 do 15 sati

287
0
PODELI

Došlo je do havarije na vodovodnoj mreži u Novom Selu, Ulica T.P.O. Usled većeg kvara ima prekida u vodosnabdevanju korisnika u Novom Selu, Mramoru, Mramorskom potoku i Čokotu. Ekipe su na terenu i rade na sanaciji mreže. Okončanje radova i normalizacija u vodosnabdevanju korisnika predviđa se do 15 sati.

Do okončanja radova za korisnike je obezbeđena cisterna sa vodom za piće.

– Došlo je do kvara na više priključnih veza u naselju Pasi Poljana. Usled radova moguć je prekid u vodosnabdevanju korisnika u ovom naselju do 15 sati.

– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici Stevana Nemanje br. 17. Usled radova moguć je prekid u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati.

Novi priključak:

– Danas se radi na priključenju novog korisnika na vodovodnu mrežu (stambena zgrada), kod kružnog toka na uglu kod Somborske ulice. Usled radova na priključku biće prekida u vodosnabdevanju korisnika od Ulice Vase Pelagića, Studeničke, Somborske, do Gornjomatejevačke ulice, u intervalu od 9 do 15 sati.

Za korisnike koji će biti bez vode obezbeđena je cisterna sa vodom za piće.

Novo Selo Somborska ulica

Postoji mogućnost da u toku radova, ukoliko za tim ima potrebe prekid u snabdevanju vodom bude produžen i proširen spisak ulica.

Nakon radova predviđa se normalizacija u vodosnabdevanju korisnika na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde